oshadhi-cover-.png

Wat is aromatherapie?

We spreken van aromatherapie wanneer de essentie van de plant op therapeutische wijze wordt ingezet om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te vergroten.

Oshadhi

Dit Sanskriet woord betekent “helende planten” . De oude Vedische cultuur was al bekend met de wetenschap van aromatische planten en essentiële oliën. Wijze helers gaven het rijk van de geneeskrachtige planten de naam OSHADHI; “ drager van Licht “ en “schenker van levensenergie’

Het huidige aanbod van Oshadhi etherische oliën is het resultaat van het onvermoeibaar enthousiasme van dr.Malte Hozzel , een natuurkenner en leraar die een passie heeft voor medicinale planten. In de afgelopen 25 jaar heeft hij de hele wereld afgereisd op zoek naar de regio’s met de beste en meest zuivere etherische oliën.

Oshadhi heeft een uitzonderlijk ruim aanbod dat bestaat uit meer dan 500 verschillende etherische oliën, meer dan 130 synergiën, meer dan 60 hydrolaten, meer dan 50 plantaardige oliën en een zeer groot aantal eigen bereidingen. Hun volledige aanbod en informatie over herkomst en kwaliteit vind je terug op de Belgische website Oshadhi.

Hoe bestellen?

Ik werk uitsluitend met producten van Oshadhi.
Kies je producten en vul het bestelformulier in via onderstaande knop.
Je kan de bestelling komen afhalen of ze kan met de post opgestuurd worden.
Voor pakketten tot 2 kg bedragen de verzendkosten bij afhaling in een postkantoor 5 euro en bij verzending naar je thuisadres 6 euro. 
Verzending van minipakketten, enkel naar je thuisadres en enkel bij bestellingen van 2 à 3 flesjes van 10ml/5ml - 4,00€
De verzending is gratis bij bestellingen vanaf 100 euro.