DSC_5918.JPG

'A GREAT WAY TO QUIET THE CHATTER OF DAILY LIFE'

MASSAGE


Massage is een vorm van therapie die al eeuwenoud is. Voelen is een zintuig dat als één van de eerste wordt ontwikkeld bij mensen. Een aanraking kan meer bevatten dan 1000 woorden.

Als je je laat masseren maak je even tijd voor jezelf,  om met volle aandacht je spieren los te laten kneden om zo je lichaam en geest tot rust te brengen.

Dagelijkse stress, spanning en/of (onverwerkte) emoties gaan zich vastzetten in je lichaam. Hierdoor kan je pijn krijgen in je spieren omdat ze zich aanspannen, verkrampen of er knopen ontstaan. Tijdens een massage kan het helpen om -net zoals bij yoga- dieper en bewuster te gaan ademen. Door met meer aandacht dieper te ademen terwijl je je laat masseren, kom je terug dichter bij jezelf, bij je eigen gevoel. Het maakt je meer ontspannen, je voelt je lichaam en de sensaties beter, misschien kan je wel makkelijker loslaten of toelaten.

Elke massage is afgestemd op wat jij nodig hebt. Luisterend naar jouw lichaam, welke klacht of wens je hebt. Je voelt je als herboren, opgeladen of lekker zen. Ik ontvang je graag in een mooie, lichte en rustgevende ruimte en na de massage staat er een kopje thee of glas water voor je klaar.


Laat je raken door aanraking. 


Behandelingen

rug,nek&schoudermassage.png

Rug, schouder- & NEKmassage

De focus van deze massage ligt op de rug, schouders en nek. Een zone waar vaak veel spanningen opgeslagen worden.

 

reiki.png

Reiki

Reiki is een Japanse term voor de universele levensenergie. Reiki stimuleert het zelfhelende vermogen van je lichaam.

Massage2.png

Ontspannende lichaamsmassage

De klassieke zweedse massage met invloeden van deep tissue. Er wordt gebruik gemaakt van knedigen, zachte strijkingen, ... om lichaam en geest te ontspannen. Ideaal om je hoofd leeg te maken en helemaal zen weer buiten te wandelen.

 

zwangerschapsmassage.png

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een mooie en bijzondere tijd. Het is ook een periode die allerlei veranderingen met zich meebrengt op lichamelijk en geestelijk gebied. De massage brengt niet alleen ontspanning, maar kan tevens allerlei zwangerschapskwaaltjes verlichten. Het verbetert de bloedcirculatie en stimuleert daarmee de opname van zuurstof en voedingsstoffen in het lichaam van mama en baby.


TARIEVEN

MASSAGES

30min // rug, nek & schouders ⦁ 30€
45min // rug, nek, schouders & gelaat  ⦁ 45€
60min // lichaamsmassage ⦁ 55€
90min // volledige lichaamsmassage + gelaat OF zwangerschapsmassage ⦁ 75€

5 SESSIES van 60min ° 250€
5 SESSIES van 90min ° 350€

REIKI

60min // energetische behandeling ⦁ 55€
3 SESSIES van 60min ° 150€


Er is geen bancontact aanwezig. Betalen kan contant of via de smartphone.

⦁⦁⦁⦁⦁⦁⦁