DSC_5433.JPG

“As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.”

— Nelson Mandela

 

KAATJE MAERTENS


Ik ben Kaatje (°1985), trotse mama van Felix, vrouwlief van Tom, dochter van mama Sonja en van de meest fonkelende ster aan de hemel. Ik ben een yogalover, natuurliefhebber, massage gever, reiki healer en diepe voeler. 

Bewegen was al van kinds af aan een tweede natuur. Na 10 jaar klassieke dans ruilde ik op mijn 14e “de barre” in voor “een yogamat”. Wat begon als mijn wekelijks momentje van rust en ontspanning, groeide uit naar een levensstijl.

Tijdens een moeilijke periode in mijn leven leerde ik yoga op een heel andere manier kennen. Yoga werd mijn anker. Mijn veilige haven waar ik steeds naar kon terugkeren. In mijn zoektocht naar meer balans kwam ik uit bij verschillende methodes die mij ondersteunden; yoga, massage, bachbloesems, cranio-sacrale therapie, familieopstellingen, energetisch lichaamswerk, reiki... . Onbewust werd toen een minuscuul zaadje geplant om al de voordelen die ik toen zelf ervaarde op fysiek, maar vooral ook mentaal en emotioneel vlak, door te geven.

Met de geboorte van mijn zoontje in jan 2015 kondigde zich een nieuwe levensfase aan. In datzelfde jaar ontdekte ik mijn hooggevoeligheid. Dit was mede de aanzet om te starten met een 200h Alignment-based Yoga Teacher Training onder begeleiding van Joachim Meire. De start van een boeiende innerlijke reis, naar wie ik in essentie ben. Daarnaast volgde ik opleidingen tot massagetherapeut, deep tissue massage, reiki, aromatherapie,... . Sinds jan 2016 geef ik wekelijkse yogalessen. Na nog wat omzwervingen besloot ik begin 2018 om volledig voor mijn droom te gaan, mijn hart te volgen en te doen wat ik graag doe. Mijn passie voor yoga delen, het geven van massages en reiki om anderen te ondersteunen op hun pad.

De wisselwerking tussen lichaam en geest vind ik ongelooflijk interessant. Ik blijf me graag verder ontwikkelen en bijscholen via workshops en opleidingen. Het voedt mijn ziel en is tevens een inspiratiebron voor mijn lessen. 

Yoga is een manier om dichter bij mezelf te blijven en om te leren vertrouwen op mijn intuïtie. Alle hoogtes en laagtes van het leven te omarmen en te leren surfen op de golven van het leven. Met mijn lessen hoop ik anderen te inspireren in de zoektocht naar zichzelf en om anderen te leren bewust(er) in het leven te staan.  

Ik ben heel dankbaar om dit te kunnen delen.

Liefs

Kaatje


Opleidingen
▻ Massagetherapie, Schoonheidsschool Antwerpen, feb 2013
▻ Alignment-based Yoga Teacher Training olv Joachim Meire, RYT200hrs, 2015-2016
▻ Intro 2-daagse Verbindende Communicatie, Bernadette Gysels, juli 2017
▻ Yin Yoga TT met Mirjam Wagner,RYT50hrs, aug 2017
▻ Basis Integrale Aromatherapie, CIAN, okt 2017
▻ Reiki I, Anamcara, dec 2017
▻ Integrale Aroma- en hydrolatentherapie Niveau 1, CIAN, mrt-juni 2018
▻ Deep tissue massage, Brian Utting, Oost-West centrum, april 2018
▻ Advanced Yin Yoga TT met Mirjam Wagner, aug 2018
▻ Aerial Yoga TT met Boban, nov 2018
▻ Reiki II, Anamcara, feb 2019
▻ Aerial Yoga TT, Restore & Recharge met Boban, mrt 2019
* Womb & Fertility Massage, okt 2019